Ynnor / Några Extra Mil

Senaste inläggen

Av Ronny Jonsson - 6 oktober 2012 18:51

Idag fick jag bara för mig att jag ville cykla när klockan typ var 14.00, och jag var helt säker på att den var 13.00 tills Annelie sa att den var 14,00 och jag fick superbråttom att leta fram kläder, pumpa cykeln, i med extra energi m.m. 

Det var Jag, Richard och Magnus som lämnade Sävedalen 14,35 för att bege oss söderut till Kunsbacka. Var riktigt skönt i solen, kände att jag hade tagit på mig lite väl mycket kläder så jag fick knäppa upp och byta handskar. 


Väl nere i Kungsbacka så blev det en riktigt god fika på Karma, för att senare sätta sig på plåthingsten och cykla hem igen, det var inte speciellt varmt när man kom ut igen efter fikan. Körde över Råda på hemvägen och vilka backar det är där, tar ju död på än. Kändes både i röven och låren att jag inte har cyklat på 1 månads tid. Blev fort kyligt när man cyklar i skuggan och solen börjar gå ner.

Bilder från dagen.

       

(Grädde är ingen höjdare om man skall föröka cykla fort efteråt ett tipps)

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 5 oktober 2012 19:13

Hade planer att prova på Core pass idag, men kom hem försent så jag hann inte, så det fick bli lite Mage/Rygg träning i gymmet. Började med rodd 5min sedan lite rygg övningar och mage, avslutade med plankan 3ggr. 

Sedan blev det lite medelspinning med Martin, svettades som bara den (normalt i mitt fall) fick skapligt ont i min hand så jag inte kunde hålla i styret med vänster handen. Har haft ont i den nu några veckors tid mer eller mindre.

Nu skall det bli riktigt gött med lite vila och det bästa är att det är FREDAG 


  

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 4 oktober 2012 21:15

Blev ett nytt köp idag, men inte inom cykling utan löpning. Har växt ur mina gamla tights, men inte att de har blivigt för små utan byxorna är förstora eller kanske jag som gått ner för mycket. Nike Swift kompressiontights blev det så nu skall jag ut och börja långsamt med löpning så kroppen håller, så man varierar träningen nu på hösten och våren.
 

Av Ronny Jonsson - 3 oktober 2012 06:01

Gick upp supertaggad att få prova köra lite bröst ordentligt igen efter 10års uppehåll från gymmet. Tycker ändå att det gick kanon för att inte kört på så länge, tekninken satt ju där bara styrkan som saknas. =p Var lite halvsegt när man kollade på vikterna och de ligger lite under 50% av vad man lyfte för 10årsedan, men på den tiden gymmade jag ju 6ggr i veckan. Men man får ju börja någonstans. 


Sedan bar det iväg in till spinningen och var så satans sköj idag när de nästan var fullsatt, blev riktigt taggad av det och hjärtat fick jobba riktigt hårt idag, och många efter passet tyckte om det så då kände man sig lite extra stolt, när andra tycker om något man knåpat ihop. Hade lite småsega lår idag efter mitt benpass igår i gymmet. 

Av Ronny Jonsson - 1 oktober 2012 19:24

Gick upp till gymmet idag igen, men det var riktigt segt innan jag fick tummen ut att gå upp. Hade velat sitta i soffan och slappa istället. Men de blev 1h träning i runda slängar ben/mage. Så precis när träningsvärken hade lagt sig i bena så var det bara att köra igen.


De släppte även biljetterna för vätternrundan 2013 idag klockan 09.00, det tog inte många timmar innan 21000 biljetter var slut. Riktigt kul att det är sådant tryck för motionslopp, har själv inte köpt någon biljett än men de kommer komma ut massa biljetter i April när man kan byta namn. Många griniga personer som gnäller att de inte fick någon startplats. Tror långt ifrån alla kommer att köra så bara vänta och fortsätt träna i vinter så löser det sig. See you in Motala” (kanske)

Av Ronny Jonsson - 30 september 2012 19:51

Känns som jag har gått med träningsvärk i 2v tid nu på olika delar i kroppen, börjar bli lite halv jobbigt. Det är inte den där sköna känslan av träningsvärk utan den som gör så man knappt kan röra sig. Hoppas att den snart skall avta och inte vara fullt så här jobbig i framtiden.

Av Ronny Jonsson - 28 september 2012 17:27

Hämtade mitt hjul idag så nu snurrar det igen. Gött nu kan jag sitta på trainern och trampa mig trött. Bästa av allt mitt klickande är tillbaka.

  
Av Ronny Jonsson - 27 september 2012 19:21

Blev ett grymt pass idag, seg start men de försvann fort. Körde massa olika övningar, men är kluven om jag skall köra tungt och få rep eller lättare och mer rep. Blev en liten blandning idag för att komma in i maskinerna. Men tycker att jag borde vara starkare efter all cykling men konstigt nog så var de riktigt jobbigt. 

I helgen måste jag se till att köra Bröst/Axlar så har jag kört hela kroppen denna veckan. Måste även knåpa ihop ett schema med övningar men det är så svårt.


Pratade även lite med Marie på friskis som är lite sugen på långpass, så jag får knåpa ihop ett nytt. Orkar inte köra med samma som förra året eller så kan man ha 2 och variera.

Presentation


Ronny Jonsson


Länkar

Senaste inläggen

Planerade Lopp 2013

Göteborgsklassikern (Bonus)

Hisingenrunt 50km(Cykling)

Göteborgssimmet 1km (Simm)

Finalloppet 10km (Löpning)

 

Cykellopp:

Dalslandsrundan       116km

MedioFondo             84km

Nationaldagsloppet   100km

Avklarade Lopp 2012

 

3h33min  Dalslandsrundan  116 km
3h14min Nationaldagsloppet 100 km
9h31min Vätternrundan 300 km
1h24min Tjörnrundan 50 km
2h27min MedioFondo  84 km
3h02min Mjörn Runt 100 km

 

Arkiv

RSS

Följ Ynnor / Några Extra Mil med Blogkeen
Följ Ynnor / Några Extra Mil med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se