Ynnor / Några Extra Mil

Senaste inläggen

Av Ronny Jonsson - 23 oktober 2012 06:27

Var på gymmet igår och körde med Claes (gyminstruktör). Började gå igenom vad jag hade för erfarenhet från gymträning, vad jag har för mål, hur ofta, hur länge jag planerar att gymma iveckan. Valde ett pass som skall hjälpa mig förhoppningsvis att bli starkare på cykeln. Många 1bens övningar för att även få med helheten i bena, (runt knäna). Sedan några ryggövningar, och även några hemska magövningar. Det var riktigt jobbigt så då vet jag att jag var svag i dessa övningarna så man kan bara bli bättre. Skall bli kul att se om det hänt något om ca 1 månads tid om man orkar mer och gör övningarna mer stabilt. Så detta passet 1gång i veckan och även ett annat som tar övriga delen i kroppen är tanken.

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 21 oktober 2012 12:38

Nu efter ett pass med hög puls och hög frekvens börjar sätta sina spår i kroppen, den börjar bli trött och hungrig så jag får la mata den med lite mat och extra protein. Körde med Marie, Kenneth och hans fru. Roligare än att sitta och köra själv, och det känns givande. Fram till första korta intervallerna kändes det ändå lätt måste jag säga med när de korta kom var det som att gå in i väggen. Efter det var allt jobbigt. Hade även träningsvärk i vaderna sedan i tisdags när jag dödade dem totalt, trodde de skulle försvinna när man fick igång blodet i kroppen men när värken satt kvar hela vägen ut.


 

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 16 oktober 2012 19:23

Härligt träningspass idag, började med gym 1h fokus på mage/rygg men körde över lite lätt övriga kroppen oxå. 

In i spinningsalen hjälpa några med cyklarna sedan var de full fart. Kände personligen att jag hade kört vader lite mycket innan spinningen fick lite krampkänningar i vaderna på näst sista låten men allt gick bra.


Nu blir det lite gainer och mat och vänta in sambon skall komma hem och hjälpa henne och bära. Sedan in och slagga skall bli riktigt skönt. 

Av Ronny Jonsson - 15 oktober 2012 19:01

Blev ett trainerpass idag istället för spinning, hade planerat in spinning men tyckte de startade lite sent. Fick upp cykeln på trainern nu i helgen och bytte även bakdäcket. Skulle kört igår men fastnade tyvärr i soffan och kom aldrig därifrån. Men idag blev det lite intervaller/backe m.m Känna lite på det och det kändes svetten bara pissade och jag var helt död på cykeln. E ju lättare att cykla ute. (24 graders värme är lite halv jobbigt  att jobba i)


Långa intervaller 2st ca 9min samt 1 backe och 1 tabata 
Stora Fram 3e bak på intervallerna 5an på motståndet. 
Backen Max på växlarna 8an på motståndet 
Tabata samma som intervallerna men motståndet 10-6
Passet är egentligen lite över 2h men ville känna mig lite fram. Målet med detta passet är att jobba med mjölksyra och pulsen, även försöka öka kadensen.


 

Av Ronny Jonsson - 15 oktober 2012 17:04

Sitter och kollar lite på siffror om min registrerade träning känns sådär att se. Känns både positivt och negativt.

Kollar man timmar så känns de riktigt mycket men delar jag de på 24h som ett dygn är så blir de lite mer än 11 dagar och tänker man att ett år är 365 dagar så är det inte specielt mycket. 


Cykling:           172h

Spinning:         88h

Övrig träning:  15h

Summa:           275h

Av Ronny Jonsson - 9 oktober 2012 20:10

Blev inte som jag hade planerat idag, så de fick bli mitt vanliga spinninpass som var fullsatt riktigt kul, sedan in i gymmet och körde lite mage och rygg. Har fortfarande lite träningsvärk från helgens träning i knävecken.  

Av Ronny Jonsson - 9 oktober 2012 20:08

Nice klipp som visar hur man skall använda en cykel för 100000kr till   


Av Ronny Jonsson - 7 oktober 2012 15:06

Gick upp till F&S för att köra lite intervaller, kom gjorde Klas, Marie, Keneth. När jag satte mig på sadeln så kände jag att jag nog hade behövt vila idag. Men va faan öm i röven från cyklingen skulle inte hindra mig, intervaller blev det och målet hög puls, mycket mjölksyra, och snabb kadens. Just som de är nu så är det lite vatten över huvudet för de var riktigt hemskt, så snabbt som man trampade och länge är jag inte alls van med. Hade även slängt in lite tabata intervaller i passet för att göra de lite mer roligt. Pulsen hoppade upp och ner hela passet, men hade problem att få upp pulsen ju längre in i passet gick. Bena var lite små trötta efter 3 dagars träning.På väg upp till Fiskis.

   

Presentation


Ronny Jonsson


Länkar

Senaste inläggen

Planerade Lopp 2013

Göteborgsklassikern (Bonus)

Hisingenrunt 50km(Cykling)

Göteborgssimmet 1km (Simm)

Finalloppet 10km (Löpning)

 

Cykellopp:

Dalslandsrundan       116km

MedioFondo             84km

Nationaldagsloppet   100km

Avklarade Lopp 2012

 

3h33min  Dalslandsrundan  116 km
3h14min Nationaldagsloppet 100 km
9h31min Vätternrundan 300 km
1h24min Tjörnrundan 50 km
2h27min MedioFondo  84 km
3h02min Mjörn Runt 100 km

 

Arkiv

RSS

Följ Ynnor / Några Extra Mil med Blogkeen
Följ Ynnor / Några Extra Mil med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se