Ynnor / Några Extra Mil

Senaste inläggen

Av Ronny Jonsson - 12 november 2012 20:49

Nu på söndag är det Träningens dag på Friskis i Partille, har du inget för dig och bor skapligt nära tveka inte kom gärna förbi börjar 15.30, passen drar igång 16.00 och håller på till 19.00, halvtimmes pass helt gratis. Prova ett pass eller flera är upp till dig.


http://www.jympa.nu/(S(xgy10ung3vyege45ol4qivbf))/Forms/Public/document.fil?oid=A6D0DD7F-C05C-428C-8E84-B346BDC0FCB8

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 12 november 2012 20:41

Sådär då har jag anmält mig till nästa års Göteborgsklassiker kommer bli en upplevelse, kan redan nu säga att jag aldrig har simmat längre än 200m och det var i skolan (mellanstadiet) typ 20 årsedan så hur det skall gå skall bli riktigt kul att se, har inte direkt simmat efter de mer än plaskat runt på sommrarna. 


Cyklingen är min starka sida så 5mil kommer inte vara några problem får bli den som jag får kapa tiden på. 


Löpningen hoppas jag skall gå ok, vet att jag har kapasiteten att springa fort. Men svagheten där är att bena skall klara av de utan att skadas. Förra året gick de bra några månader sedan sa benhinnor och höften ifrån.

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 4 november 2012 11:42

Blev ett kortare pullspass med Stefano idag, jag har träningsvärk från torsdagens gym och Stefano hade träningsvärk från Löpning i fredags, så vi valde att köra lite kortare istället. Men för min del så var de jobbigt som bara ändå, det var inte direkt någon walk in the park för det.


 

Av Ronny Jonsson - 1 november 2012 18:38

http://cyclesport.se/?page=news&newsid=15902

http://balanserabloggen.blogspot.se/2012/11/goteborgsgirot.html


Hörde jag på radion idag, sträckningen ser kul ut, men behöver Göteborg mer cykellopp?

Av Ronny Jonsson - 1 november 2012 18:29

Varit riktigt trött och anti idag, vet inte om det är mörkret, vädret, årstiden, träningsvärken som ställer till det. Gick upp till gymmet för att köra övriga benmuskler som jag inte hann i tisdags, började med att de har tagit bort min favorit maskin för vaderna, fick träna på den andra maskinen och kroppstyngden. Efter det blev det lite höft, triseps. Avslutade på löpbandet, men kroppen ville inte vakna. Känns som jag skulle kunna gå och lägga mig och sova. Vägde mig även igår och såg att jag gått upp 2kg sedan jag ställde av cykeln, hoppas det inte är för att jag inte cyklar nu, utan att det är för att jag börjat gymma.

Av Ronny Jonsson - 30 oktober 2012 21:52

Blev härlig träning idag, började med gym. Ben, Mage, Rygg, fick tyvärr välja en annan ordning på övningarna idag när det var så mycket folk på gymmet. När jag avslutade och skulle förbereda mitt spinningpass så skakade bena ordentligt och hade tagit i så mycket att de kändes som man skulle behöva spy, men det var lugnt. Spinning passet var fullt riktigt kul och alla kämpade på bra. Men de bästa med träningen idag var efter spinningpasset så säger en motionär "Faan vad häftigt detta var" och det kändes riktigt kul att höra, sådant som gör att jag blir mer motiverad. 

Av Ronny Jonsson - 27 oktober 2012 17:35

Hemkommen från Svenska sportmässan som jag har velat gå på sedan typ 1år tillbaka när jag missade den förra året, fick ju även fribiljett i Motala när jag hämtade ut mitt startnr till vättern. Men så besviken jag blev när vi kom in, så lite utställare, var van med flera hallar när jag har varit på motormässa i Elmia men här var en ynka hall som var halvfull. Gick fort att gå igenom och inget som intresserade mig speciellt mycket. Så det var nog första och sista gången. Bästa på mässan var nog, när de intervjuade min kompis Kari Martens över storbilds webcam från Mexico, och utställarna Team Rynkeby mycket trevliga. 


             

Av Ronny Jonsson - 27 oktober 2012 07:38

Fick min våtdräkt idag och vad jag kämpade med att få på den på kroppen, det är ju 2 mans jobb. När jag väl kom i den så skulle den knäppas, fick ta hjälpa av Annelie för jag vågade inte bara dra upp dragkedian. Väl i den så var det tajt, kändes som man vilade en skivstång över bröstet. Men sägs att de skall bli bättre när man är i vattnet med den, så jag får la se när man provar den.


 

Presentation


Ronny Jonsson


Länkar

Senaste inläggen

Planerade Lopp 2013

Göteborgsklassikern (Bonus)

Hisingenrunt 50km(Cykling)

Göteborgssimmet 1km (Simm)

Finalloppet 10km (Löpning)

 

Cykellopp:

Dalslandsrundan       116km

MedioFondo             84km

Nationaldagsloppet   100km

Avklarade Lopp 2012

 

3h33min  Dalslandsrundan  116 km
3h14min Nationaldagsloppet 100 km
9h31min Vätternrundan 300 km
1h24min Tjörnrundan 50 km
2h27min MedioFondo  84 km
3h02min Mjörn Runt 100 km

 

Arkiv

RSS

Följ Ynnor / Några Extra Mil med Blogkeen
Följ Ynnor / Några Extra Mil med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se