Ynnor / Några Extra Mil

Senaste inläggen

Av Ronny Jonsson - 21 april 2012 17:31

Blev ett härligt men jobbigt pass idag hjärtat fick jobba 102%. Blev varvbana i Stenkullen 1 varv är ca 2.8km bästa varvet blev 4min57sek 33.9km/h Känns riktigt härligt nu och se tider och resultat på dagens prestation. Körde samma runda förra året, dock var de min första tur med SCK och cykling i grupp, utväcklingen har gått framåt . Skall även innan året är slut komma 1a på Lexbyspurten är ett av mina mål för iår, har dock en rival i klubben Richard som e vass på spurter. Nu skall de bli gött med lite mat och en dusch på detta.


Dagens Runda

Ca 7mil

2h30min

Halvklart ca 12grader

5ppl från SCK alla jobbade till max idag.


Dagens Runda GPSén

Stenkullen Varvbana

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 19 april 2012 18:19

Känns som det var längesedan jag var ute på cykeln ändå var de bara i måndags, dock så har jag spunnit tisdag och idag. Tänkte cykla idag igen efter spinningen men så kom det en skur och blötte ner marken och är inte så sugen på att cykla när de skvätter i ansiktet, så de fick bli att ta i hårdare på spinningen. Hopps på bättre väder imorgon och helgen.

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 16 april 2012 21:30

Blev en resa till Bollebygd och tillbaka idag i kylan, började på 6grader avslutade i 2grader ingen hit frös som satan i slutet. Vi var 5ppl från SCK och trampade på riktigt bra, från Shell och tillbaka blev de ett snitt på drygt 32km/h.


Nu skall de bli en varm dusch och en gainer/proteindrink med lite extra glutamin för att återställa kroppen blir ju spinning imorgon måste vara någolunda i form för de.


Rundan
Uppvärming

     

(Bildrättigheter: Charles Wallin)

Av Ronny Jonsson - 15 april 2012 13:05

Vaknade av mig själv 05.50 kände mig som en klubbad säl, och visste att jag är tvungen att gå upp nu för att äta.

Kände att jag behövde äta gröt men var inte de minsta sugen på gröt, så de blev en hönökaka med honung och ett stort glas Oboy. Sedan iväg på cykeln 7,40 för att åka till mötesplattsen kommer typ 200m och känner att jag har glömt något funderar en stund och känner att det är hjälmen som saknas, så hem igen och hämta den och iväg. Kände redan vid första backen vad seg i bena jag är, detta kommer bli en seg runda och så är jag trött på de. Kände mig inte alls på humör för att cykla men tänkte de borde ge sig, dock tog det 6mil och en fika innan humöret och solen tittade fram. 

Efter det gick allt betydligt lättare. Blev 11ppl kändes fint, och vi var inte ensamma att cykla i klunga idag var massa folk ute, härligt och se.


Fick även provat mina nya glasögon Shimano Equinox satt skönt och riktigt skönt med fotokromatiskt glas.


Dagens Runda GPS 


Fika: Naturum Fjärås Bräcka

   Av Ronny Jonsson - 12 april 2012 21:11

Började med mitt spinningpass idag fick bli min uppvärming.   


Efter spinningen var de bara och snabba sig hem och byta om och fram med cykeln och iväg, hann ner till startplatsen innan de hade hunnit iväg så de kändes gött. Blev bort mot Gråbo och tillbaka kände att jag saknade mat nu när man spurtade på i slutet, blev 2 st spurter i riktigt hög fart, gick över min mjölksyretröskel där så de sa stopp efter ett tag.

Vi blev 14 ppl från SCK riktigt kul hoppas på mer nästa gång, alla måste träna.


Dagens träning

Spinning 45-55min

Cykling 2h 15min (6mil)


Rundan GPS:

Gråbo och tillbaka

Av Ronny Jonsson - 11 april 2012 17:39

Har bytt däck på cykeln skall prova mig fram lite satte på 25mm bak och 23mm fram och lättare slangar fick ner vikten 20-30g per däck.   

Dock skall de bli intresant på både rullningen och komforten mot mina gammla däck. Kan lugnt säga att 25mm däcket var lättare att få på fälgen dock var de svårare att få på cykeln e lite tight tyvärr.Flyttade tydligen denna vekas onsdagsträning till Tosdag pågrund av vädret så imorgon blir de spinningpass och hem snabbt och byta om ut på cykeln, så jag får se till att få i mig massa mat imorgon med all den träningen.

Av Ronny Jonsson - 8 april 2012 13:33

Känner av lite i nacken dock känns de i lårbaksida och sätesmuskeln idag från gårdagens äventyr hade velat cykla idag med, var så skönt när jag gick ut på altanen dock får de bli återhämtningsdag idag. Cykeln och kläderna blev så prickiga igår av allt möjligt eftervägen så man såg inte klok ut. Slängde in kläderna i tvätten igår och idag har jag tvättat av cykeln lite lätt så den ser betydligt bättre ut idag, skulle behöva vaxa m.m Men de får bli en annan dag. Körde även lite kedjetvätt och olja upp kedjan igen så den skall vara ren och fin. Det är inte någon ergonomisk tvättställning jag har när jag tvättar cykeln, borde vara lättare.   

Av Ronny Jonsson - 7 april 2012 18:39

De var inte någon varm runda idag fingrar och tår var typ kalla helatiden, värmen i fingrarna kom och gick helatiden. Vi valde nog fel väg upp för de var blankis på vissa ställen, så då var bara å köra superlångsamt, sedan vela vi runt i alingsås för att hitta alla personer så resan flöt inte direkt på tråkigt nog. De var jag, Richard, Marcus och Kari från Partille och mötte upp 2 ppl i alingsås. Vi skulle ha tagit oss helavägen till Vara men fick stanna och vända om i Sollebrunn efter en korv/mos tallrik.

Hem flöt de på betydligt bättre och snabbare, medvind och lite extra energi i kroppen. Så tillslut blev det 17,5mil får man la vara nöjd med. Solsken dock 3-6grader (och fartvinden på de)


GPS rundan


   

Presentation


Ronny Jonsson


Länkar

Senaste inläggen

Planerade Lopp 2013

Göteborgsklassikern (Bonus)

Hisingenrunt 50km(Cykling)

Göteborgssimmet 1km (Simm)

Finalloppet 10km (Löpning)

 

Cykellopp:

Dalslandsrundan       116km

MedioFondo             84km

Nationaldagsloppet   100km

Avklarade Lopp 2012

 

3h33min  Dalslandsrundan  116 km
3h14min Nationaldagsloppet 100 km
9h31min Vätternrundan 300 km
1h24min Tjörnrundan 50 km
2h27min MedioFondo  84 km
3h02min Mjörn Runt 100 km

 

Arkiv

RSS

Följ Ynnor / Några Extra Mil med Blogkeen
Följ Ynnor / Några Extra Mil med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se