Ynnor / Några Extra Mil

Senaste inläggen

Av Ronny Jonsson - 4 maj 2012 17:47

Vilodag idag från både cykling och spinning känns riktigt sköt är så trött sovit lite dåligt oxå. Men nu efter jobbet har jag iallfall tvättat cykeln och avfettat kedjan och oljat den på nytt så nu är cykeln redo för nästa tur.

Har även skaffat mig lite saker så jag kan frakta cykeln på bilen måste dock ut till bilen och slänga på takräcket och cykelhållaren, tror inte det skall vara svårt att passa in men men skall inte ropa hej innan sakerna är på plats.

http://www.thule.com/sv-SE/SE/Products/Base-Racks/LoadBars/Thule-WingBar-960_-_963,-969

http://www.thule.com/sv-SE/SE/Products/Bike-Carriers/RoofCarriers/Thule-OutRide-561    

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 3 maj 2012 20:42

Idag blev det först spinning, sedan kände jag mig tvungen att cykla också nu när det skall bli kallare i detta land. Blev en runda bort mot Landvetter. Och sedan en runda runt flyget och denna gången blev bättre än sist, körde solo och medelhastighet 30.7km/h känner mig lite nöjd över det. Sedan om vi skall prata om bilister så finns det idioter som kör om toknära, och så finns det MEGA idioter som lägger sig framför och sprutar med spolarvätska typ hur länge som helst enbart för att jävlas. 


Idag har jag även provat lite produkter från Gainomax, Energy bar (Vanilj) innan spinningen, Gainomax Recovery mellan spinningen och cyklingen, avslutade med Long Distance. Dryckerna är ju supergoda (visste jag sedan innan) baren var helt ok, väldigt söt tyckte jag.


Dagens Träning på cykeln:

5.2mil

28.5km/h

Sol 18grader

Gps info

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 2 maj 2012 17:10

Fick mitt paket från Gainomax idag, vägde tok att bära hem (hemkörning hade varit kanon i detta läget) vissa produkter har jag provat innan men många är nya för mig. Skall bli riktigt kul och framförallt gott och nyttigt. Skall återkomma med smaker m.m När jag kört dem, blir start imorgon när min nästa cykeltur är. Idag blir de ett spinningpass hjälper en som behövde vikarie, ångrar dock lite när man tittar ut men men får ta igen det.

Gå gärna in och läs lite om produkterna

http://gainomax.com/produkter/


    

Av Ronny Jonsson - 1 maj 2012 15:08

Är ju kalasväder ute idag och kunde inte motstå att åka ut på cykeln idag även om jag skall leda spinning 18.15, började med en lugn runda med F&S Partille som övar lite att cykla i grupp inför Hisingen runt blev ca 3.5mil Sedan åkte jag hem och fixade lite. Sedan iväg igen för att köra lite med några i SCK. Började lugnt och skönt för att kolla in banan som Janne hade planerat, slutade dock med att en körde rakt in i mig när jag bromsar för att de kommer bilar och han tittar på något helt annat än mig. Känns som min cykel klarade sig med några smårepor som det ser ut just nu. Han fick dock punka så vi fick byta ena däcket. Sedan körde vi ett snabbare varv, efter det drog jag hemmåt för att äta lite innan spinningen, känns som kroppen är hyfsat återställd från söndagens tur.


Dagens Rundor Blev Totalt

6mil

23grader SOL

Av Ronny Jonsson - 29 april 2012 18:21

Dagens bravader blev till Nordpolen i Vara och tillbaka och det kändes kan jag lova, så de blev nytt rekord för mig i längd på cykeln 23mil =D .Vi var 7ppl (SCK) som startade klockan 8.00 imorse och mötte upp 1 från Vårgårda CK i Alingsås, därifrån en liten omväg till Vara, väl framme så mötte vi upp 2 till från Vårgåda CK. På hemvägen fick 2ppl bryta, så vi andra trampade vidare och hem var de mycket fin medvind så de gick fort även om man var sliten. Dock lite mulet vid start men blev strålande sol senare riktigt gött.


Jag hoppas att inte Vättern blir lika tuff som dagens utmaning var riktigt mycket backar idag och vind. Dock är dagsformen en jobbig sak som man måste tänka på.


Rundan dock fattas ca 3mil för jag glömde starta gpsen     Frukost

    På cafet och jag som precis ätit köttbulle macka (ganska sliten)

     Avfärd hem

Av Ronny Jonsson - 27 april 2012 21:20

Var inte alls tanken att jag skulle cykla idag, men de som var planerat för dagen blev inställt. Läste på klubb forumet att Begnt och Richard skulle ut och köra backe, så det var bara att leta fram kläderna slänga på sig dem och ut på cykeln. Kände av träningen från spinningsalen igår men de var bara att kämpa på när vi väl kom fram till backen. Blev 9 rundor upp och ner i olika tempon. Imorgon blir det vilodag från cykling för mig, dock på söndag blir de långtur om vädret är bra.


Dagens Runda:

5.6mil

2h17min

GPS rundan Kollade lite på cykla.se såg då att jag cyklat ca: 130mil iår då är inte mina 2 obligatoriska spinningpass i veckan med. Så det känns riktigt gött med de milen i bena redan. De skall bli betydligt mer mil innan trainer hjulet åker på igen ;) 
Av Ronny Jonsson - 26 april 2012 18:34

Känns som de var evighetersen jag cyklade dock var de i måndags, känns som regnet eller någon med högre makt inte vill att jag skall cykla, har dock kört mina spinningpass tisdag och idag, tog i som bara den idag, svetten bara rann och det var längesedan svänghjulet var så varmt. Hoppas på mycket cykling i helgen.


Fick även reda på idag att Gainomax gillade min ansökan så nu är jag med i deras team till 28/6 hoppas vi skall få ett bra samarbete, känns riktigt kul.

Av Ronny Jonsson - 23 april 2012 21:21

Planen för dagens pass var att slå rekordet till Bollebygd och tillbaka, eller iallfall hålla 33km/h, alla som var med kämpade på som bara den idag och de kändes riktigt bra även om de kändes som jag personligen skulle velat ha längre uppvärming. Men vi var 7ppl som kämpade på bra och växlade hyfsat bra tycket jag ändå, även att jag var nära på att köra in i däcket på den framför några ggr. Låg på mjölksyre tröskeln hela resan idag kämpade på som en gnu och de kändes i slutet. Dock så kom resultatet när vi kom hem igen och de blev enligt min mätare 35,7km/h.


Dagens runda

7,5mil

31km/h

2h25min


Gps Rundan

Bollebygd 23/4

Presentation


Ronny Jonsson


Länkar

Senaste inläggen

Planerade Lopp 2013

Göteborgsklassikern (Bonus)

Hisingenrunt 50km(Cykling)

Göteborgssimmet 1km (Simm)

Finalloppet 10km (Löpning)

 

Cykellopp:

Dalslandsrundan       116km

MedioFondo             84km

Nationaldagsloppet   100km

Avklarade Lopp 2012

 

3h33min  Dalslandsrundan  116 km
3h14min Nationaldagsloppet 100 km
9h31min Vätternrundan 300 km
1h24min Tjörnrundan 50 km
2h27min MedioFondo  84 km
3h02min Mjörn Runt 100 km

 

Arkiv

RSS

Följ Ynnor / Några Extra Mil med Blogkeen
Följ Ynnor / Några Extra Mil med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se