Ynnor / Några Extra Mil

Senaste inläggen

Av Ronny Jonsson - 4 juli 2012 19:27

Blev lite spinning idag i sommar värmen, blev förvånad när jag såg 9ppl på inloggnings datorn. Medans SCK är ute och leker TDF (tempo) så satt jag och tog slut på mig i spinningsalen klämde på extra idag. Annelie var med i spinningsalen igen efter 2månaders uppehåll (vila sig i form) och tog sig igenom utan problem.

ANNONS
Av Ronny Jonsson - 2 juli 2012 21:41

Började eftermiddagen med att hämta ut cykeln på Sportab efter lite småservice bytt vevlager, smörjtupp den lite och riktat upp bakväxeln efter vurpan för några veckor sedan. Så nu går den som en klocka igen.


Iväg till Landvetter för att köra Bollebygds rundan, kom 10ppl riktigt kul, och det klarnade upp oxå så det blev en kanon tur. Gick ut hårt som vanligt i starten (tyvärr) för personligen är jag inte helt uppvärmd för det tempot.

Flöt på bra och nästan alla var med och kämpade där framme och drog. Var ett tag där som vi bara var 3-4st och då är de betydligt jobbigare att köra roterande. Men jag slog av och väntade in Marcus som gjorde comeback på cykeln efter långt uppehåll, som halkade efter i slutet så det blev en riktigt lång nercykling för mig hehe. Men riktigt kul fick dock kämpa för att hänga med när det gick som snabbast. Så tyvärr kommer jag i säng sent idag igen, och morgon dagen är la sådär kul när man vet att man skall jobba över till 20.00, men det är semester om 4 DAGAR =DANNONS
Av Ronny Jonsson - 29 juni 2012 06:14

Tog en tur igår i solen, känns riktigt skönt att kunna köra med kortbyxor och Jersey, för en gång skull. Blev en runda runt Härskogen, kändes i kroppen att den var lite trött hade sovit dåligt. Även att de känns lite som man börjar om på nytt för iår efter vättern, men de kanske bara är mentalt. 


Vi trampade på från Shell Landvetter och runt gick på i bra tempo, men kändes som vi borde haft bättre medel än det blev i slutet. Väl hemma efter turen kände jag att nacken och ryggen tagit styrk, måste börja gymma oxå men det är så fruktansvärt tråkigt. Av Ronny Jonsson - 27 juni 2012 21:00

Känns skönt nu när jag äntligen har kört igång igen efter vättern, var ute igår på ett bra träningspass, känns i kroppen idag. Rumpan hade vant sig med min sköna soffa, och även bena å hjärtat fick jobba på igår. Idag har de blivit lite lugnare, har tvättat cykeln, har varit alldeles för lat efter vättern, skiten satt kvar från regnturen. 


Imorgon bär det ut på nya äventyr med cykeln får se var det bär av då. Och kan även tillägga att man märkte direkt att de kom en sol dag igår, var tokmånga cyklister och motorcyklister ute på vägarna.Gårdagens Tur:


Av Ronny Jonsson - 23 juni 2012 19:49

Fick se detta klipp idag och det hjälpte.


Av Ronny Jonsson - 21 juni 2012 23:50

Nu har det nästan gått 1v sedan man cyklade runt sjön i regn, blåst, sol min första runda den var tuff men de gick bra ändå. När jag satt på cykel tänkte jag vid flera ggr aldrig mer, gud så tråkigt lopp. Men nu skall ni få höra har anmält mig till Vättern 2013 Sub8 så jag har 1år på mig att få ner min tid över 1,5h så det blir en utmaning. 


I veckan har de inte blivit så mycket träning, lugnt cykelpass på nästan 4mil i tisdags, i onsdags var det ett av mina spinningpass, kändes lite underligt att gå in från solen och träna nu när man är van att cykla ute. Kände av vätternrundan i kroppen både i tisdags och onsdags. Inte så mycket i bena mer rumpan och allmänt trött saknar fortfarande sömnen som jag missade.

Av Ronny Jonsson - 18 juni 2012 17:11

Nu såhär veckan efter vätternrundan känner jag mig otroligt bra för att genomfört 30mil på cykel. Visst nacken och ryggen tog mest stryk, men börjar gå över. Var/är dock sömnig hela söndagen och även idag måste se till att sova mer, ta igen lite sömn som jag har missa efter att ha varit vaken 38h. Skall ut på ett lugnt pass imorgon för att se hur kroppen mår och även så man får trampat runt bena. Skulle behöva tvätta cykeln men de får vänta lite, regnar även idag så det är inte så kul att stå ute och tvätta den då. Så nu börjar man planera inför nästa år och vilken mål man skall sätta om man skalla våga ta sub8 eller fega med sub9. (Om jag känner mig rätt så om jag ställer upp så kommer jag troligen satsa på 8an)


Läste redan innan vi i Gainomax Teamet fick mailet idag om Tom Pietilä han hade gått in på 6.41 är riktigt starkt av honom riktigt imponerad. Där ser man att även upp i åldern så kan man köra fort.


Sedan alla dessa ensam cyklister man såg efter vägen på allt från gammla militärcyklar till senaste modell, riktigt kul att se så många olika sorters folk ta sig runt, (även om de kanske var ivägen ibland när man kom som ett lok)


Nu för iår är det bara att ladda inför nästa lopp förhoppnigsvis är det SOL då, i augusti drar mina lopp igång, lite kortare men skall försöka att köra fortare då istället. 

Presentation


Ronny Jonsson


Länkar

Senaste inläggen

Planerade Lopp 2013

Göteborgsklassikern (Bonus)

Hisingenrunt 50km(Cykling)

Göteborgssimmet 1km (Simm)

Finalloppet 10km (Löpning)

 

Cykellopp:

Dalslandsrundan       116km

MedioFondo             84km

Nationaldagsloppet   100km

Avklarade Lopp 2012

 

3h33min  Dalslandsrundan  116 km
3h14min Nationaldagsloppet 100 km
9h31min Vätternrundan 300 km
1h24min Tjörnrundan 50 km
2h27min MedioFondo  84 km
3h02min Mjörn Runt 100 km

 

Arkiv

RSS

Följ Ynnor / Några Extra Mil med Blogkeen
Följ Ynnor / Några Extra Mil med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se